Sisteme Imobilizatoare / Chei Auto

Imobilizatoare

      Sistemul imobilizator al fiecarei masini difera de la un producator la altul, fiecare implementand sisteme simple sau foarte avansate cu multe componente ce fac parte din sistemul antifurt. Din partea de imobilizare fac parte in general calculatorul de motor, modulul imobilizator, blocator volan electric, cheia electronica sau cu transponder, cutia de viteze automata sau alte componente specifice fiecarui producator.
      Pentru o functionare corecta toate calculatoarele ce apartin de sistemul imobilizator trebuie sa fie sincronizate  cu aceleasi date, altfel pornirea sau uneori deplasarea autoturismului este imposibila.

Servicile oferite pe acest segment sunt multiple:

Citire cod PIN din sistemul immobilizator

Scriere VIN (serie de identificare)

Adaptare date de securitate imobilizator/cutie viteze /calculator motor

Alte adaptari de immobilizare specifice fiecarui producator

Scriere/Schimbare cod PIN in sistemul imobilizator

Adaptare/Stergere/Anulare chei electronice sau cu transponder

Anulare sistem imobilizare din calculatorul motor

Adaptare/Anulare/Emulare blocator volan electronic

Virginizare/Adaptare componente imobilizare second hand

Chei Auto

Automotive Solutions Romania ofera servicii de programare chei auto pentru majoritatea marcilor existente..Folosind scule de ultima generatie putem programa chei pentru o gama auto variata, majoritatea dintre acestea fiind pe stoc sau pot fi comandate in cel mai scurt timp.

 
Serviciile de programare chei sunt dedicate exclusiv persoanelor fizice sau juridice care fac dovada prin documente asupra autoturismului pentru care se cere serviciul !