5/5

Interfata ASB  este poarta  dintre  centrele Remote Diagnostic  si masina pe care se lucreaza.ASB utilizeaza un sistem inteligent de conectare prin cloud si permite cele mai complexe operatiuni de diagnosticare,adaptare,codare si programare! 

Conexiunea dintre interfata ASB si masina se realizeaza prin cablu OBD ,iar la internet prin cablul LAN  sau WIFI

Operatiunile sunt disponibile oriunde  in Europa si America unde exista conexiune la internet mobil sau fix.

Achizitii si detalii tehnice:

ASB Interface   – 800 Eur TVA Inclus 

Email: vanzari@diagnoza.ro     

Tel:   0731910797

Conditii utilizare: 

Interfata  ASB este dedicata strict uzului in scop profesional.

Interfata ASB face legatura intre testerele sau interfetele pentru analiza,codare,adaptare sau programare auto din centrul Remote Diagnostic si masina pe care se lucreaza.

Fiecare interfata ASB are o serie unica si este inregistrata  cu un user si o parola.Accesarea portalului  Remote Diagnostic se poate face de pe laptop sau telefon prin simpla scanare a codului QR aflat pe interfata.

Dupa conectarea expertului din centru Remote Diagnostic la masina urmati intructiunile acestuia cu privire la pozitia  de contact  dar si alte instructiuni ajutatoare pentru a duce la succes reparatia in cel mai scurt timp.

Folosind linia de internet pentru comunicarea CAN trebuie sa va asigurati ca  exista o conexiune stabila la internet in special pentru operatiunile de programare a unitatilor de control.

Este intotdeauna recomandat sa folositi conexiunea LAN direct la router.Conexiunea WIFI poate fi folosita mai mult pentru partea de diagnostic remote sau operatiuni ce nu implica un flux mare de date.Lungimea cablului LAN dintre routerul de internet si ASB interface poate fi de maxim 40 m.

Folosind linia de internet pentru comunicare CAN trebuie sa va asigurati ca  exista o conexiune stabila la internet in special pentru operatiunile de programare a unitatilor de control.

Este intotdeauna recomandat sa folositi conexiunea LAN direct la router.Conexiunea WIFI poate fi folosita mai mult pentru partea de diagnostic remote sau operatiuni ce nu implica un flux mare de date

Pe langa conexiunea stabila la internet asigurati-va intotdeauna ca pe  autovehiculul  este conectat un stabilizator de tensiune,pentru a mentine stabila teniunea pe toata durata operatiunii

 Interfata este compatibila cu autoturisme si camioane ce folosesc pentru diagnosticare protocol CAN si DOIP (2008-2023)

Interfata nu necesita laptop,actualizari de software sau abonament anual.

 Serviciile oferite de catre centrele remote diagnostic din Romania si Europa sunt disponibile de  Luni – Vineri  intre orele 10-18.

Inainte de cererea unui serviciu mai complex puteti contacta Automotive Solutions pentru intrebari sau detalii.

Interfata poate sa ofere mii de operatiuni in functie de dotarile centrelor remote diagnostic.

Utilizatorul de ASB interface isi asuma intreaga raspundere  pentru serviciile  cerute prin portal,operatorii din centrele remote diagnostic nu pot verifica de la distanta stadiul masinii,documentele de provenienta pentru modulele montate second hand,sau alte elemente de identificare.

Utilizand  interfata ASB si serviciile oferite de centrul Remote Diagnostic sunteti de acord cu toate conditile exprimate pe aceasta pagina.

Automotive Solutions nu stocheaza pe server date  de securitate pentru autovehiculele la care se lucreaza.Pentru organizare si informare sunt stocate doar datele de identificare (model,marca ,an fabricatie)

 Specificatii si continut:

Cablu OBD 

Interfata ASB Interface 

Cablul conexiune LAN 30 M 

Conexiune la internet prin LAN sau WIFI 

4 linii de comunicare CAN 

Compatibila 12- 30 Volti

DOIP ready 

CAN FD Ready

Made in EU

 Automotive Solutions Romania

ASB - Automotive Solutions Bridge